Kronika: 16.01.2020

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 37 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 134 klice. Obravnavali so šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, in dve z lažjimi poškodbami. Eno vozilo so zasegli. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in eno tatvino. Intervenirali so trikrat zaradi kršitve javnega reda in miru.

V eni od koprskih trgovin je nekdo državljanki Srbije iz nakupovalnega vozička ukradel manjši nahrbtnik, v katerem je imela dokumente, dva mobilna telefona, bančni kartici, 500 evrov gotovine in prometno dovoljenje.

Ob 0.39 smo bili obveščeni, da je zagorela hiša na Plenčičevi ulici v Izoli. Gasilci so požar pogasili, po prvih podatkih naj bi zagorelo v kletnih prostorih. Policisti in kriminalisti danes opravljajo razgovore in ogled kraja za ugotovitev vzroka požara.

V Parecagu so danes zjutraj ustavili 37-letenga voznika osebnega avtomobila, ki mu je poteklo vozniško dovoljenje iz zdravstvenih razlogov.
Zasegli so registrski tablici, sledi obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti PP Koper od srede, 15. 1. 2020 od 6.00 ure, do danes, 16. 1. 2020 do 6.00 ure,  obravnavali 3 državljane Alžirije, ki so nedovoljeno prestopili državno mejo med  Hrvaško in Slovenijo. Postopki še potekajo.

Sorodni članki