Z avtomobilom zavijal levo in zaprl pot motoristu

KRONIKA – V torek ob 20.44 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v Kopru. 66-letni voznik osebnega avtomobila je zaradi izsiljevanja prednosti zaprl pot 28-letnemu vozniku kolesa z motorjem iz Kranja. Motorist je padel in poškodovanega so odpeljali v bolnišnico na pregled (zlom gležnja). Povzročitelju sledi kazenska ovadba.

V Kopru na Dolinski je nekdo z ostrim predmetom predrl vse štiri pnevmatike na osebnem avtomobilu. Lastnica je oškodovana za 200 evrov.

V vasi pri Postojni je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo. Pregledal je vse prostore in lastnikom ukradel več kosov zlatnine (verižice, zapestnice, uhane in prstane). Oškodovana sta za 1000 evrov.

Zvečer je 66-letna voznica s Podgrada med odcepoma za Sabonje in Podbeže na ilirskobistriškem zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljala na odbojno ograjo in se z avtomobilom prevrnila na streho. V nesreči se je lažje poškodovala.

Ob 21.42 so policijo poklicali iz portoroškega lokala in prijavili, da pri njih kriči gost, ki govori rusko. Takoj zatem so poklicali še iz drugega lokala in povedali isto. Policisti so 47-letnega državljana Rusije našli v lokalu, kjer so ga že predhodno poskušali umiriti natakarji, vendar jim ni uspelo. Odredili so mu pridržanje. Uporabljena so bila prisilna sredstva za vezanje in vklepanje. Sledi mu plačilni nalog.

V noči na sredo okrog 1.20 je v Luciji zagorel avtomobil znamke Mercedes. Gasilci so pogasili požar, kraj je bil zavarovan.

Sorodni članki