Pijan kričal na goste v lokalu

KRONIKA – V ponedeljek zvečer so gostje postojnskega lokala poklicali policiste na pomoč. Na kraju je bilo ugotoviljeno, da je domačin v lokalu brez razloga žalil natakarico. Ob prihodu patrulje na kraj je bil pred lokalom, po opravljenem razgovoru pa se je vrnil v lokal in ponovno pričel kričati, izrekati psovke in se kljub ukazu policistov ni umiril. Nadaljeval je s kričanjem na goste pod vidnim vplivoma alkohola, zato so mu ob 20.45 uri odredili pridržanje in zoper njega uporabili prisilna sredstva – lisice, saj se med postopkom ni umiril. Sledi mu plačilni nalog.

V Luciji so policisti obravnavali 19-letnega Pirančana, ki je predelal kolo s pomožnim motorjem. Odredili so mu izredni tehnični pregled, kje so ugotovili, da moped ni registriran, vozilo ni tehnično brezhibno, voznik pa nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog (po 50/9-1/3 Zvoz in 26/7-1 ZMV) in opozorilo (po 42/5-1 ZMV).

V Sežani je nekdo iz skupnih prostorov v stanovanjskem bloku ukradel moško kolo znamke Focus, vredno 300 evrov.

V vasi pri Postojni sta se sprla in prerivala oče in sin. Sin je očeta porinil na tla. Sinu so policisti izdali plačilni nalog.

Sorodni članki