Z avtomobilom zapeljal na nasprotno vozišče in trčil v drugi avtomobil

KRONIKA – V sredo ob 16.45 uri se je zgodila prometna nesreča pri letališču v Postojni. Povzročitelj, 24-letni državljan Nemčije, je vozil osebni avtomobil iz smeri Pivke proti Postojni in pri odcepu za letališče zapeljal na nasprotni vozni pas, kjer je trčil v avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri vozil 59-letni državljan. Slovenije. V trčenju so bile tri osebe lažje telesno poškodovane. Promet je bil sproščen malo pred 18. uro.

Malo pred 22. uro je na območju Izole zagorel pomožni objekt velikosti približno 10 x 6 metrov (služil je kot shramba za kmetijsko mehanizacijo). V objektu je zgorelo več kosov kmetijskega orodja (traktor, plugi, brane…).

V noči na sredo je neznanec vlomil v objekt na plaži na območju Portoroža in iz predala mize ukradel 80 evrov.

Malo pred 23. uro je mlajši moški, visok 175 centimetrov, na Klaričevi ulici v Kopru pristopil do tam parkiranega in odklenjenega osebnega avtomobila, ga odprl in iz njegove notranjosti vzel temnejšo moško jakno s svetlečimi našitki, katero si je oblekel. Pri dejanju ga je presenetil 59-letni lastnik, ki je neznanca poskušal zadržati na kraju do prihoda policistov, vendar pa ga je le-ta odrinil od sebe. Pri tem sta oba padla na tla, nakar je neznanec s kraja zbežal. Lastnik je oškodovan za 30 evrov.

V noči na četrtek je neznanec razbil steklo vhodnih vrat gostinskega lokala v Kopru in iz notranjosti ukradel 31 škatlic cigaret znamke Marlboro. Lastnik je oškodovan za 170 evrov.

Sorodni članki