Pijana družina v avtokampu

KRONIKA – V torek ob 22.40 uri so policisti intervenirali v avtokampu v Izoli, kjer je še ne 14-letni državljan Slovenije pod vplivom alkohola pozival k pretepu drugo osebo ter brcal v parkiran osebni avtomobil. Ob prihodu policistov na kraj je zbežal, vendar ga je policist dohitel in prijel. Ker se ni umiril, je policist uporabil sredstvo za vezanje in vklepanje. Takrat sta pristopila otrokova starša, ki sta pod vplivom alkohola pričela žaliti policista. Ob prihodu dodatne patrulje na kraj so se člani družine umirili. Staršema sta bila izdana plačilna naloga.

Pri mejni kontroli na kontrolni točki v Sečovljah so policisti v vozilu državljana Nemčije našli 23 gramov prepovedane droge konoplje. Drogo so zasegli in zoper kršitelja uvedli hitri postopek.

Na Kozini so policisti pri državljanu Slovenije, ki je bil potnik v osebnem avtomobilu, našli 15 gramov prepovedane droge konoplje. Drogo so zasegli in zoper kršitelja uvedli hitri postopek.

V Portorožu so policisti državljanu Slovenije zasegli manjšo grudico prepovedane droge heroin. Drogo so zasegli in zoper kršitelja uvedli hitri postopek.

Sorodni članki