Z avtom izsilila prednost motoristu

KRONIKA – V sredo ob 12.34 je 53-letna Koprčanka v Kopru z osebnim avtomobilom zapeljala na Dolinsko cesto in izsilila prednost 43-letnemu vozniku motornega kolesa, ki je pravilno pripeljal iz Olma proti Šalari. Ta je trčil v njeno vozilo in padel. Pri tem se je lažje poškodoval. Povzročiteljici sledi plačilni nalog.

V Piranu na Punti je nekdo domačinoma ukradel dve torbi, v katerih sta imela dva mobilna aparata znamke Nokia, očala z dioptrijo, sončna očala z dioptrijo, kopalke in rute. Oškodovana sta za 700 evrov.

Pri Črnem Kalu so policisti ustavili 57-letnega voznika osebnega avtomobila, ki ne poseduje vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 21.12 so na policiji dobili obvestilo občana, da gre skozi Hrastovlje skupina devetih ilegalnih migrantov. Policisti so na kraju dejansko prijeli 10 državljanov Afganistana, ki so v Slovenijo prišli na nedovoljen način. Vrnili so jih na Hrvaško.

Ob 21.24 so policisti dobili obvestilo, da je v Izoli nekdo s terenskim vozilom trčil v steber javne razsvetljave. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je 48-letna domačinka dejansko z osebnim avtomobilom trčila v drog javne razsvetljave. Preizkus alkoholiziranosti ji je pokazal 0,85 mg/l alkohola. Sledi ji obdolžilni predlog.

[slika je simbolična]

Sorodni članki