Motorist padel in se poškodoval

KRONIKA – V torek ob 14.30 je prišlo do prometne nesreče na cesti Bukovje – Predjama. Policisti so na kraju ugotovili, da je nesrečo zaradi neprilagojene hitrosti povzročil 71-letni voznik motornega kolesa, državljan Avstrije, ki je nenadoma zavrl, padel na desni bok, nato pa ga je odneslo na nasprotno smerno vozišče v osebni avto, ki ga je vozila enako stara državljanka Nizozemske. Motorist se je v nesreči poškodoval, odpeljali so ga v UKC Ljubljana. Sledi mu plačilni nalog.

Ob 18.10 je 80-letni voznik osebnega avtomobila v Portorožu na prehodu za pešce zbil peško, 85-letno državljanko Avstrije. Odpeljali so jo v bolnišnico, od koder so obvestili, da je lažje poškodovana. Povzročitelju, doma z okolice Izole, sledi plačilni nalog.

Ob 22.57 so policisti intervenirali v koprskem lokalu, kjer je Ljubljančan kršil javni red in mir. Ker se ni umiril niti ob prihodu policistov na kraj, so mu odredili pridržanje in mu izdali plačilni nalog.

V Dutovljah je nekdo vlomil v stanovanje, ga pregledal, nato pa lastniku odnesel računalnik znamke Siemens, vreden 500 evrov.

Ponoči je nekdo vlomil v trgovino z oblačili v Portorožu. Odnesel je nekaj parov čevljev, nekaj torbic in jaken.

[slika je simbolična]

Sorodni članki