Vinjen voznik trčil na avtocesti

KRONIKA – V ponedeljek okrog 20. ure je prišlo do prometne nesreče na avtocesti takoj za cestninsko postajo Nanos proti Senožečam. Z osebnim avtomobilom je bil samoudeležen 28-letni državljan Hrvaške. Z njim je bil opravljen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,72 mg/l. Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo je trčil levo v varovalno ograjo, nato pa obstal na odstavnem pasu. Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in pod vplivom alkohola mu sledi obdolžilni predlog.

V Divači je nekdo vlomil v skladišče, kjer je prerezal in odnesel električne vodnike za napajanje strojev ter ostale električne napeljave. S tem je podjetje oškodoval za približno 20.000 evrov.

Pri Postojni je nekdo od srede, 15.4.2015, do ponedeljka, 20.4.2015, ukradel 12,19 kubičnih metrov hlodovine. Lastnik je oškodovan za 800 evrov.

V Obrovu so policisti 41-letnemu domačinu zasegli traktor, ker je vozil brez vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

V torek ob 18.14 so bili policisti obveščeni, da so na urgenco pripeljali 81-letnika iz Spodnjih Škofij, ki je v Kopru padel z motorjem. Poškodovanega so hospitalizirali, policisti pa zbirajo obvestila o nesreči.

Sorodni članki