Dolgoprsti mladenki

KRONIKA – V sredo dopoldne je starejša občanka prijavila, da sta ji v Komnu pred trgovino, ko je v avtomobilu na sedež odložila torbico, le-to ukradli mlajši ženski. Ti sta čakali na priložnost, da se je oškodovanka vrnila iz trgovine do svojega vozila. Z izgovorom, da ne poznata poti za Novo Gorico, sta jo zvabili iz vozila, ob tem pa je ena od njiju izkoristila oškodovankino nepazljivost in ji iz torbice ukradla denarnico z osebnimi dokumenti in gotovino. Oškodovana je za 250 evrov. Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da sta isti ženski okradli še enega domačina dan prej. Nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

V koprski trgovini je 38-letni Ljubljančan hotel kupiti alkoholno pijačo, katere pa mu zaradi očitne vinjenosti niso hoteli prodati. Začel je kričati po trgovini in zmerjati ter ni upošteval ukaza varnostnika, naj zapusti trgovino. Ob prihodu policistov je še vedno kričal, ukaza policista, naj preneha s kršitvijo, pa ni upošteval. Odredili so mu pridržanje in mu izdali plačilni nalog.

Neznani moški je iz vozila prijaviteljice, parkiranega pred gostilno v Tomaju, izvršil tatvino denarnice z osebnimi dokumenti in 500 evri gotovine.

Sorodni članki