V Piranu ukradli audija Q5

KRONIKA – V noči na četrtek je nekdo vlomil v pisarno javnega podjetja v Piranu in ukradel prenosni računalnik znamke Samsung, bele barve, v roza ovitku, vreden 600 evrov.

Prav tako so v noči na četrtek na območju mesta Piran ukradli osebni avtomobil znamke Audi Q5, temno sive barve, reg. št. KP UU-879, letnik 2013. Vozilo je rahlo poškodovano po prednjih desnih vrati, zadnji odbijač je podrsan v levem kotu.

V popoldanskih urah je nekdo vlomil v osebni avtomobil, ki je bil parkiran v Postojni. Ukradel je dve denarnici z dokumenti in s tem dve državljanki Belgije oškodoval za 650 evrov.

Ob 16.20 uri je 65-letni voznik iz Pivke vozil po avtocesti v smeri Postojne. Pri tem je iskal stvari po avtomobilu ter ni bil pozoren na vožnjo in zapeljal na odstavni pas, kjer je pred odcepom za Postojno trčil v stoječ in pravilno zavarovan osebni avtomobil. Navedeno vozilo je bilo v okvari. V trčenju ni bil nihče telesno poškodovan. Vozilo povzročitelja je obrnilo na streho. Do 17.40 ure je bil promet oviran.

V popoldanskih urah je nekdo z razbijanjem stekla vlomil v osebni avtomobil, parkiran na makadamskem parkirišču v Kopru. Iz notranjosti je ukradel žensko torbico in s tem lastnico oškodoval za 30 evrov.

V petek ob 2.30 uri sta dva neznana maskirana moška vstopila v recepcijo hotela v Strunjanu. Eden od njiju je imel v roki večje kladivo (macola), s katero je nameraval napasti receptorja, ki pa je macolo zagrabil in začela sta se prerivati. Med prerivanjem je drugi ropar s sprejem pošprical receptorja, nakar sta pobegnila skozi glavni vhod. Receptor ni bil poškodovan.

Sorodni članki