V Izoli začeli z zimskim dogajanjem Ledeni otok

V Izoli so zasvetile praznične luči. Okrog 17. ure jih je s pritiskom na rdeči gumb  v parku Pietra Coppa prižgal župan Milan Bogatič. “Naj se čarobni december začne,” je naznanil številnim udeležencem, ki so napolnili park z okolico. Na srce jim je položil še, naj se spomnijo tudi na tiste občane, ki si sami težko privoščijo čarobne praznike. Naj bodo torej dobrodelni.

Del zimskega dogajanja, poimenovanega Ledeni otok, bo tudi letos dobrodelna akcija Hladilnik toplega srca. Ob vhodu na drsališče bo do vključno 31. decembra v času, ko bo drsališče odprto, mogoče oddati donacije za družine iz Izole, ki živijo v pomanjkanju. Drsališče je odprto od ponedeljka do četrtka med 14. in 21. uro, ob petkih med 14. in 22. uro ter ob sobotah med 10. in 22. uro. V obdobju od 23. decembra do 1. januarja bo navdušence nad ledenimi ploskvami sprejemal med 10. in 22. uro, nekoliko drugačen urnik pa bo 31. decembra in 2. januarja.  Več informacij je na POVEZAVI.

Včerajšnjemu prižigu luči sta prisostvovala Disneyeva lika Miki Miška in racman Jaka iz animacijske skupine Vesele rokice. Ob 18. uri je sledila gledališka predstava za otroke Pravljica za škrate in ob 20. uri koncert pop dua 2B. Tudi za prihodnje dni – od petka, 8. decembra, dalje – smo  obiskovalcem skupaj s Centrom za kulturo, šport in prireditve ter Turističnim združenjem Izola pripravili pester program zimskega dogajanja vse do 21. januarja. Poskrbeli smo za različne okuse, o čemer se lahko tudi sami prepričate:  PROGRAM ZIMSKEGA DOGAJANJA.

Sorodni članki