Ukradli izvenkrmni motor, motokultivator…

KRONIKA – V Valdoltri v mandraču je nekdo s čolna ukradel izvenkrmni motor Yamaha S4. Lastnik je oškodovan za 400 evrov.

V Hraščah pri Postojni je nekdo vlomil v lesen objekt, od koder je odnesel dva ribiška zložljiva stola, motokultivator Tomos in trampolin z mrežo. Lastnik je oškodovan za 600 evrov.

V Ankaranu je nekdo ponoči vlomil v stanovanjsko hišo. Hišo je pregledal in premetal, odnesel pa je kovinsko airsoft pištolo znamke Sigsauer, ki je sicer v okvari. Lastnika je oškodoval za 100 evrov.

Ob 12.42 so izolski policisti ustavili 29-letnega voznika osebnega avtomobila, za katerega so ugotovili, da mu je z ukrepom prenehalo veljati vozniško dovoljenje. Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

V Portorožu so policisti obravnavali nasilje v družini. Moškemu, ki je fizično napadal partnerko in sina, so vročili odločbo o prepovedi približevanja. Sledi mu kazenska ovadba.

Zjutraj so koprski policisti zasegli predelan skuter. Ko so vozili za 27-letnim voznikom in ga nato ustavili, so ugotovili, da skuter presega dovoljeno hitrost, ima nameščeno zvito tablico, obrabljene pnevmatike, odstranjene blokade. Odredili so izredni tehnični pregled. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Sorodni članki