Trčil v prometni znak, kateri je nato poškodoval človeka

KRONIKA – V sredo ob 16.54 so bili policisti obveščeni, da je voznik osebnega avtomobila pripeljal do delovišča v Izoli, kjer je z vozilom trčil v prometni znak, znak pa je odbilo v enega od delavcev in ga poškodovalo. Medtem ko si je drugi delavec zapisoval registrsko številko vozila, je voznik zapeljal naprej proti njemu in ga zadel, nato pa odpeljal s kraja. Oba delavca sta lažje poškodovana. Policisti so ugotovili, da je vozilo vozil 56-letni domačin. Dobili so ga doma, opravljen preizkus alkoholiziranosti pa mu je pokazal 0,26 mg/l.

V lucijski prodajalni mobilnih telefonov je nekdo ukradel škatlo z vsemi deli paketa mobilnega telefona Sony (polnilec, baterija, slušalke), vredno 100 evrov.

Ob 15.57 so policisti v Divači ustavili 29-letnega domačina. Na motornem kolesu je imel nameščeno registrsko tablico, ki ne pripada temu vozilu, motorno kolo ni registrirano. Vozilo so mu zasegli, sledi enoten obdolžilni predlog (po 50/8-1/3 ZVoz, ZMV 26/7/1 – neregistrirano vozilo, ZMV 35/2 – nameščene registrske tablice, ki ne pripadajo vozilu).

Sorodni članki