Tovornjak zaneslo na nasprotni vozni pas avtoceste

KRONIKA – V torek ob 13.15 je na tovornem vozilu na avtocesti od Postojne proti Razdrtem počila pnevmatika. Tovornjak je zato zaneslo levo preko varnostne ograje na nasprotno smerno vozišče, kjer se je prevrnil in trčil v nasproti vozeče kombinirano vozilo. Oba voznika in dva sopotnika v kombiju so bili v nesreči lažje poškodovani. Avtocesta proti Ljubljani je bila zaprta in urejen obvoz. Promet je bil sproščen po enem pasu proti Ljubljani ob 15.17.

V torek ob 12.43 je bila pred eno od koprskih trgovin v prometni nesreči samoudeležena 15-letna voznica kolesa z motorjem (25 km/h). Zaradi vožnje preblizu desnega roba je podrsala v robnik vozišča in padla. Poškodovano so odpeljali v bolnišnico Izola. Sledi ji obdolžilni predlog.

Nekdo je vlomil v hotelsko sobo v Ankaranu. Premetal je notranjost in ukradel starejši mobilni telefon Nokia, več ključev ter vsa moška oblačila in nekaj ženskih.

V Luciji na parkirišču je nekdo z osebnega avtomobila ukradel vse štiri okrasne pokrove. Lastnica je oškodovana za 100 evrov.

Ponoči se je sprožil alarm v enem od poslovnih prostorov v Luciji. Na kraju so ugotovili, da gre dejansko za vlom. Storilci so odnesli 12 dražjih telefonov in I-phonov ter gotovino iz blagajne.

V Ankaranu je nekdo vlomil v osebni avto in iz njega odnesel torbo, v kateri je bil fotoaparat, vreden okoli 500 evrov, bančne kartice in nekaj denarja.

Sorodni članki