Tovornjak s ceste zaradi počene gume

KRONIKA – V torek ob 15.29 je na tovornemu vozilu pred koncem viadukta pri Ravbarkomandi (smer Postojna) počila pnevmatika. Voznik, 42-letni državljan Hrvaške, je izgubil oblast nad vozilom, zapeljal v desno ter trčil in prebil varovalno ograjo. Pri tem se je razsul tovor (pšenica) ter vnel tovornjak in podrast. Vozniku so policisti izdali plačilni nalog zaradi nepravilno naloženega tovora, sledi še poročilo na Okrožno državno tožilstvo. Ob 17.55 je bila avtocesta ponovno odprta.

Ob 22.58 so na policiji dobili obvestilo, da po avtocesti v predoru Dekani v smeri proti Kopru pelje kolesar. Policisti so na Bivju izsledili 37-letnega Celjana s kolesom. Za odvoz kolesa z avtoceste so potrebovali intervencijsko vozilo, Celjanu pa so izdali plačilni nalog.

V torek dopoldne so policisti na mejnem prehodu Starod dvema državljanoma Francije zasegli skupaj približno 6 gramov marihuane. Sledil je hitri postopek.

Koprski policisti so obravnavali nasilnega sina, ki se je fizično spravil nad mamo. Sledi mu kazenska ovadba za kaznivo dejanje nasilja v družini.

Sorodni članki