Pri vzvratni vožnji zbil peško

KRONIKA – V sredo ob 7.16 je na ulici OF v Kopru 38-letni voznik osebnega avtomobila pri vzvratni vožnji zbil peško, 47-letno domačinko. Peška se je pri padcu huje poškodovala, odpeljali so jo v izolsko bolnišnico.

Ob 10.58 je v Izoli 22-letna voznica osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika vzvratno z zadnjim desnim delom trčila v sprednji desni del motornega kolesa, ki ga je od ladjedelnice pravilno pripeljal 50-letni domačin. Po trčenju je motorist padel in se lažje poškodoval.

Popoldne je nekdo slovenskemu turistu v Izoli na plaži pri svetilniku ukradel torbo, v kateri sta imela z ženo denarnici z dokumenti in okoli 180 evrov gotovine, ključe vozila VW Golf 7 in mobilni telefon Samsung. V potovalki sta imela tudi oblačila. Oškodovana sta za 800 evrov.

V Luciji je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo, od koder je odnesel več kosov zlatnine. Policisti še zbirajo obvestila.

Ob 1.15 so izolski policisti ustavili voznico osebnega avtomobila, 51-letno Koprčanko, kateri je alkotest pokazal 0,84 mg/l alkohola. Sledi ji obdolžilni predlog.

Po 10. uri je prišlo do nesreče na železniški progi pri Kopru, pred Bivjem. Po prvih podatkih je moški na progi umrl. Policisti še zbirajo obvestila o dogodku.

Sorodni članki