Štirje avtomobili udeleženi v prometni nesreči

KRONIKA – V četrtek ob 13.50 se je v Strunjanu zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženih več vozil. 42-letna voznica avtomobila iz Izole je vozila od Valete proti Strunjanu in zaradi prekratke varnostne razdalje trčila v pred seboj vozeče vozilo, ki ga je vozila 37-letna Koprčanka. Po trčenju je to odbilo v vozilo pred njenim, katero je vozila 43-letna Pirančanka, še to pa naprej v vozilo pred njo, katero je vozil 34-letnik iz okolice Nove Gorice. Prvi dve voznici in dve sopotnici so bile v prometni nesreči lažje poškodovane. Promet je bil v obe smeri zaprt do 14.32 ure.

Eno uro pred tem se je v Strunjanu zgodila še ena prometna nesreča. 49-letni voznik osebnega avtomobila iz okolice Ljubljane je vozil v koloni z Belvederja proti Strunjanu in na ravnini pred strunjanskim krožiščem zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v osebni avto, ki ga je pred njim pravilno vozila 48-letna Portorožanka. Domačinka se je v nesreči lažje poškodovala, povzročitelju sledi plačilni nalog.

V Kopru je nekdo izpred stanovanjske hiše ukradel zaklenjeno kolo s pomožnim motorjem znamke Piaggio Zip 25, vredno 1000 evrov.

V Ankaranu je nekdo ukradel motorno kolo Piaggio Ciao (25), bele barve. Skuter je imel lastnik parkiran v garažnem boksu stanovanjskega bloka, kjer stanuje in je bil privezan z verigo. Oškodovan je za 300 evrov.

Sorodni članki