Smrtna žrtev v nesreči s traktorjem

KRONIKA – V torek ob 8.33 so bili policisti napoteni na Ostrožno Brdo v Brkinih, kjer so od ponedeljka pogrešali 86-letnega domačina. Šel je s traktorjem v gozd, vendar se ni vrnil. Policisti so ga iskali in ga kmalu našli mrtvega v bližini. Ugotovili so, da se je s traktorjem zvrnil pod nivo ceste, približno 200 metrov pred naseljem Ostrožno Brdo. Traktor ga je pri prevrnitvi stisnil pod sabo.

V ponedeljek ob 11.50 je prišlo do prometne nesreče pri Kortah. 21-letni Izolan je vozil kombinirano vozilo od Kort proti Šaredu. Na mokrem in spolzkem vozišču ni prilagodil hitrosti svojega vozila in tako pri zaselku Morgani na ravnem delu ceste izgubil oblast nad vozilom ter zapeljal v desno izven vozišča. Vozilo je obstalo 70 metrov od roba ceste, na tretji terasi. V nesreči se je huje poškodoval (zlom noge). Sledi mu plačilni nalog.

Zjutraj so policisti dobili prijavo, da je nekdo v Kopru na Pobeški cesti ukradel osebni avto znamke BMW M3, bele barve s črno streho, z registrskimi tablicami KP KT-352. Kontaktni ključi so bili v vozilu, ki je letnik 2008, vreden 25.000 evrov.

Sorodni članki