S skuterjem zapeljal v peško na pločniku in pobegnil

KRONIKA – V četrtek med 17. in 18. uro so bili koprski policisti obveščeni o prometni nesreči s telesnimi poškodbami, v kateri sta bila udeležena starejša ženska in neznani skuterist. Ženska je hodila po pločniku od koprskega kopališča proti Taverni. Med hojo je vanjo z zadnje strani trčil neznani voznik mopeda in nato odpeljal. Ženska je nato padla in se poškodovala.

V vasi pri Sežani je nekdo vlomil v vikend, od koder je ukradel televizor. Lastnik je oškodovan za 400 evrov.

V Grižah pri Sežani je nekdo ukradel moško gorsko kolo modre barve, vredno 200 evrov.

V noči na petek ob 3.53 so bili policisti obveščeni o ropu v hotelu pri Kopru. Neznani zamaskiran moški je s pištolo zagrozil receptorju, pobral denar in pobegnil. Policisti intenzivno nadaljujejo z zbiranjem obvestil o dogodku.

Ponoči je nekdo vlomil v več kontejnerjev na gradbišču pri Bertokih, od koder je odnesel več kosov različnega električnega in drugega gradbenega orodja. Podjetje je oškodovano za približno 20.000 evrov.

Okrog 9.40 je prišlo do prometne nesreče v predoru Dekani, kjer je 81-letni državljan Avstrije z osebnim avtomobilom s pripeto kamp prikolico prehiteval tovorno vozilo s priklopnikom, katerega je vozil 35-letni državljan Madžarske. Ko se je vračal nazaj na vozni pas, je to storil prezgodaj in je z zadnjim delom kamp prikolice zadel prednji del tovornega vozila. Zaradi povzročitve prometne nesreče so povzročitelju izrekli globo. Ob 10.07 je bil promet sproščen po prehitevalnem pasu, ob 10.24 pa popolnoma.

Sorodni članki