S palico ga je po glavi

KRONIKA – V sredo ob 19.59 so bili policisti obveščeni o pretepu v Piranu. Sprla sta se 43- in 36-letnik, oba iz Pirana. Med seboj sta se prerivala, nato pa je mlajši dvakrat udaril starejšega po glavi s palico in ga lažje poškodoval. Povzročitelju sledi kazenska ovadba.

V Kampelu je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo. Ukradel je moško žepno uro z verižico, dve moški ročni uri in več kosov različnega zlatega nakita (verižice, zapestnice, uhane ipd.). Lastniki so oškodovani za 1000 evrov.

Popoldne je nekdo v sežanski trgovini 67-letnici ukradel denarnico s 50 evri gotovine in bančno kartico. Nato je z bančno kartico (PIN kodo je imela oškodovanka v denarnici) na bankomatu v Sežani dvignil še 160 evrov gotovine.

Zvečer so sežanski policisti obravnavali nasilje v družini. Nasilnemu moškemu so izrekli prepoved približevanja, sledi mu kazenska ovadba.

Ponoči je nekdo vlomil v koprsko prodajalno. Ukradel je trikolesnik, vreden 8000 evrov in večjo količino obutve, oblačil in čelad.

V postojnskem lokalu je v četrtek gost žalil natakarico. Policisti so mu izdali plačilni nalog zaradi kršitev zakona o javnem redu in miru.

V noči na petek je v Divači nekdo vlomil v parkirano tovorno vozilo, premetal notranjost in ukradel prometno dovoljenje, licenco za prevoze, navigacijsko napravo, prenosni računalnik Toshiba, digitalni fotoaparat Nikon in 150 evrov. Lastnik je oškodovan za 800 evrov.

Sorodni članki