S kolesom od zadaj trčil v avto

KRONIKA – V ponedeljek okrog 14.10 je 32-letni voznik osebnega avtomobila iz okolice Komna vozil v Sežani po Partizanski cesti proti Danam. Pred križiščem se je z vozilom zaustavil zaradi rdeče luči na semaforju. Takoj zatem, ko je kolona zapeljala naprej, je zavil desno, in sicer da bo vozilo parkiral na parkirni prostor. V tistem trenutku je od zadaj po desni strani mimo kolone pripeljal kolesar, 38-letni domačin, in trčil s kolesom v osebni avto. Kolesar je padel in si poškodoval ramo, odpeljali so ga v bolnišnico.

V ponedeljek dopoldne so policisti na Pobeški cesti Koper – Bertoki ustavili 63-letnega voznika osebnega avtomobila iz okolice Kopra, ki ne poseduje vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

Popoldne je v vasi pri Ilirski Bistrici vinjen moški kričal na domače. Ker se je pripeljal s traktorjem, so mu policisti odredili preizkus alkoholiziranosti, kar je odločno odklonil. Odredili so mu pridržanje, sledi mu plačilni nalog zaradi kršitev javnega reda in miru, zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa obdolžilni predlog.

Postojnski policisti so obravnavali nasilje v družini. Moškemu, ki je že več let nasilen do ženske, so izrekli prepoved približevanja. Sledi mu kazenska ovadba.

Ob 2.44 so policisti v Portorožu ustavili 30-letnega voznika osebnega avtomobila iz Ljubljane. Opravljen preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 0,43 mg/l. Voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, ker ima veljaven ukrep prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Sorodni članki