Projekt Zmigaj se

Klub študentov občine Koper – KŠOK prvič pripravlja projekt Zmigaj se! Prireditev bo potekala v petek, 23. 9. 2016 v Taverni in na Carpacciovem trgu med 16. in 21. uro. Namen projekta je predstavitev lokalnega športa v Mestni občini Koper, športno udejstvovanje občanov in širjenje zdravega načina življenja. Športna društva se bodo predstavljala vsaka na svoji stojnici, kjer bodo poleg informiranja javnosti izvajala tudi demonstracijo s športnimi rekviziti, ki jih uporabljajo pri svojih aktivnostih. Poseben kotiček bo namenjen predstavitvi raznovrstnih plesnih društev, ki se bodo prav tako predstavljala na stojnicah, poleg tega pa tudi s plesnimi nastopi.

zmigaj-se2016-2017_slika-1

Dogodek je pretekla leta potekal v sklopu Oživele ulice, letos pa smo športna društva/klube izločili iz te prireditve in v ta namen organizirali športni dogodek »Zmigaj se!«.

Če želite skupaj z nami preživeti svoj prosti čas na aktiven in zabaven način, vabimo dijake in študente da se nam pridružite. Podpornik projekta je Mestna občina Koper.

Sorodni članki