Pri večerji ostala brez torbice

KRONIKA – V Hrvatinih je nekdo vstopil v odklenjen prostor letne kuhinje in naprej v sušilnico, kjer je ukradel približno 120 kilogramov mesa in suhomesnatih izdelkov. Lastnica je oškodovana za 700 evrov.

V Lipici je nekdo starejši državljanki Italije, ko je šla na večerjo, ukradel torbico, v kateri je imela osebno izkaznico, vozniško dovoljenje, bančno kartico in 266 evrov gotovine.

V nedeljo ob 7.24 so policisti 19-letnemu Ljubljančanu na mejnem prehodu Jelšane zasegli vozilo BMW 530. Ugotovili so namreč, da vozi brez vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

V koprskem hotelu je nekdo državljanki Italije v jedilnici s stola ukradel torbico, v kateri je imela dokumente, 100 evrov, ključe in mobilni telefon. Oškodovana je za 500 evrov.

V Marezigah je nekdo ponoči vlomil v kurilnico in iz cisterne ukradel 300 – 400 litrov kurilnega olja. Škode je za 400 evrov.

Ob 19.23 je voznik obvestil policijo, da na cesti Strunjan – Belvedere vozi pred njim voznik osebnega avtomobila, ki vijuga. Policisti so ustavili 33-letnega državljana Italije, kateremu je alkotest pokazal 0.94. Odredili so mu pridržanje.

V noči na sredo je v Kopru na Krožni cesti nekdo ukradel osebni avtomobila Golf IV

Na Kozini je nekdo ponoči iz zaprte skupne garaže ukradel osebni avto Citroen C3 Picasso.

Sorodni članki