Policisti nadzirali voznike pod vplivom alkohola in drog

Za  vikend  ustavljenih  več  voznikov pod vplivom alkohola in prepovedanih drog:

V  soboto  v Kopru so policisti ustavili 41-letnega voznika osebnega avtomobila,  kateremu  so  odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazala  0,91  mg/l  alkohola.  Vozniku  so začasno odvzeli vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo, ter izdali plačilni nalog zaradi poteka veljavnosti prometnega dovoljenja.

V  soboto  v  Izoli  na  Morovi  ulici  so policisti ponoči ustavili 48-letnega  domačina  z  osebnim  avtomobilom,  kateremu  so odredili preizkus  alkoholiziranosti, ki je pokazal 1,42 mg/l alkohola. Voznik se  z  rezultatom  ni  strinjal,  zato  mu  je  bil odrejen strokovni pregled,  ki  je  bil  opravljen  v bolnici Izola, vozniku pa je bila prepovedana  nadaljnja  vožnja. Ker ni imel vozniškega dovoljenja pri sebi  mu  je  bil  izdal  plačilni  nalog,  po  pridobitvi  rezultata strokovnega pregleda pa bo napisan obdolžilni predlog.

V  soboto  v Izoli so policisti ustavili 58-letnega voznika osebnega avtomobila,  državljana Italije, kateremu so policisti odredili hitri test  na droge, ki je bil pozitiven, zaradi lesar je bil zanj odrejen še  strokovni  pregled,  ki ga je opravil v bolnici Izola. Vozniku so prepovedali  nadaljnjo vožnjo in odvzeli vozniško dovoljenje, zanj pa bo napisan obdolžilni predlog.

V  nedeljo v Kopru so policisti ustavili 39-letnega voznika osebnega avtomobila,  kateremu  so  odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazala  0,65  mg/l  alkohola.  Vozniku  so začasno odvzeli vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo.

V  soboto  v Izoli so policisti ustavili 58-letnega voznika osebnega avtomobila,  državljana Italije, kateremu so policisti odredili hitri test  na droge, ki je bil pozitiven, zaradi lesar je bil zanj odrejen še strokovni pregled,  ki ga je opravil v bolnici Izola. Vozniku so prepovedali  nadaljnjo vožnjo in odvzeli vozniško dovoljenje, zanj pa bo napisan obdolžilni predlog.

Sorodni članki