Pijana voznica na počivališču trčila v dve parkirani vozili

KRONIKA – V četrtek ob 15.31 je prišlo do prometne nesreče na avtocesti med počivališčem Studenec in Razdrtim. Policisti so na kraju ugotovili, da je 54-letna voznica, ki prebiva v Avstriji, z osebni avtomobilom vozila od Postojne proti Razdrtemu. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola in hitrosti je na uvozu za počivališče Studenec izgubila oblast nad vozilom, zapeljala na zelenico ter nato trčila v dve parkirani tovorni vozili. V trčenju je bila poškodovana tudi posoda za smeti. Preizkus alkoholiziranosti ji je pokazal 0,98 mg/l. Sledi ji obdolžilni predlog.

Ob 17.50 so policisti na Kolodvorski v Postojni ustavili 41-letnega voznika neregistriranega kolesa z motorjem. V postopku je bilo ugotovljeno, da ne poseduje vozniškega dovoljenja in vozi brez čelade. Odredili so mu strokovni pregled za mamila, katerega je odklonil. Zasegli so mu vozilo, sledi mu obdolžilni predlog.

Zvečer so policisti v Ankaranu ustavili še 42-letnega voznika osebnega avtomobila iz Bertokov. Ugotovili so, da ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

Sorodni članki