Okradli bogato založen sef

KRONIKA – V vasi pri ilirski Bistrici je nekdo iz sefa v stanovanjski hiši ukradel večjo količino denarja in zlatnine. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

V Kopru je nekdo vlomil v kontejner, iz katerega je odnesel orodje, hladilnik, nekaj pijače in hrane. Lastnica je oškodovana za 1500 evrov.

V soboto popoldne so policisti v Piranu izdali plačilni nalog 49-letnemu Ljubljančanu, ki je nadlegoval goste lokalov brez oblačil, pri tem pa je tudi razgrajal.

V noči na nedeljo ob 0.14 so bili na policiji obveščeni o prometni nesreči v Piranu. Policisti so ugotovili, da je 35-letna državljanka Avstrije z osebnim avtomobilom zaradi prekratke varnostne razdalje trčila v zadnji del vozila, katerega je vozil 38-letni Lucijan. Povzročiteljici je alkotest pokazal 0,58 mg/l, zato so ji odredili pridržanje do privedbe na sodišče. Sledi ji obdolžilni predlog.

Na počivališču Risnik so državljanom Nemčije, medtem ko so spali, iz odklenjene počitniške prikolice ukradli moško torbico z dokumenti in denarnico s 375 evri gotovine.

V Izoli je nekdo ukradel zaklenjeno kolo znamke Cult New Evolution 61, vredno približno 700 evrov.

Na mejnem prehodu Jelšane so policisti pri državljanu Srbije ugotovili, da ima prenarejeno potno listino. Dokument so mu zasegli, sledi mu kazenska ovadba. Na mejnem prehodu Starod pa so policisti zavrnili državljana Nigerije, ki je imel ponarejeno potno listino. Sledi mu kazenska ovadba.

Sežanski policisti so izrekli prepoved približevanja moškemu, ki je grozil svoji materi. Sledi mu kazenska ovadba.

Sorodni članki