Okradel motorista, ki je v torbici imel skoraj 2000 evrov

KRONIKA – Mariborčanu je v ponedeljek neznanec pred koprsko trgovino z motorja ukradel naramno torbico, kamor jo je odložil med oblačenjem. V torbi je imel osebne dokumente, bančne kartice in 1920 evrov gotovine.

V enem od frizerskih salonov v Izoli je nekdo iz blagajne ukradel denar, medtem ko je bila frizerka v garderobi.

Popoldne so policisti v Kopru ustavili voznika iz Sežane, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

Okrog 15.50 je prišlo do nesreče v predoru Markovec. Policisti so na kraju ugotovili, da se je 40-letnemu vozniku tovornega vozila iz Postojne med vožnjo dvignil prekucnik, ki je bil prazen. Pri tem je zadel ventilator in potrgal električno inštalacijo. Policisti so uredili obvoze, tunel pa je trenutno še vedno zaprt.

V Gradišču pri Materiji so imeli policisti v postopku 41-letnega voznika osebnega avtomobila, ki ne poseduje vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli. Med postopkom je izročil tudi dve tableti, ki sodijo med prepovedane snovi. Zasegli so mu tudi te in izvedli hitri postopek.

V Piranu je nekdo vlomil v cerkev, od koder je ukradel nabiralnik za prispevke.

Okoli polnoči so policisti na bencinskem servisu Fernetiči na sežanski obvoznici ustavili 33-letnega državljana Ukrajine z osebnim avtomobilom Range Rover Evoque. Pri kontroli vozila je bilo ugotovljeno, da tipska nalepka in šasija nista enaki, v vozilu pa so našli ostanke razbitega stekla. Po evidencah so ugotovili, da je bilo vozilo 22. 9. 2016 ukradeno v Italiji, vozilo je letnik 2015 in je vredno 40.000 evrov. Vozniku so odvzeli prostost in opravili ogled vozila. Sledi mu kazenska ovadba.

[slika je simbolična]

Sorodni članki