Novogoričanu ukradli bmw-ja

KRONIKA – V noči iz nedelje na ponedeljek je bil v Novi Gorici ukraden osebni avtomobil BMW 320d bele barve, karavan, letnik 2008, reg. št. GO UR-767. S tem dejanjem je neznani storilec lastniku povzročil za okoli 13000 evrov materialne škode.

V vasi pri Postojni so domačinu ukradli 5 metrov narezanih drv, vrednih 250 evrov.

Na Kozini  je neznanec pristopil do parkiranega in odprtega osebnega avtomobila, izkoristil odsotnost oškodovanca ter mu ukradel iz denarnice 700 avstralskih dolarjev.

V ponedeljek okrog 6. ure je prišlo do požara v stanovanjski hiši v Solkanu. Policijska patrulja je z zbiranjem obvestil ugotovila, da je v kletnih prostorih hiše tlel nezadostno pogašen cigaretni ogorek, ki je na opremi v kleti naredil za okoli 3000 evrov materialne škode.

V ponedeljek ob 11.38 uri je državljan Nemčije po vzletu nad Lijakom, občina Nova Gorica, približno 5 metrov nad tlemi strmoglavil zaradi napake pri pristajanju in si pri tem poškodoval ledveno vretence.

Ob 13.41 uri pa je državljanki Nemčije po vzletu nad Lijakom v zraku postalo slabo. Po pristanku je s komolcem udarila v okvir jadralnega zmaja, nakar je bila odpeljana v bolnišnico na preventivni pregled.

Ob 23. uri so bili policisti obveščeni, da je na cesti Kozina – Starod pri Markovščini voznik tovornega vozila hrvaške registracije dvakrat prehiteval skupino vozil in skoraj povzročil prometno nesrečo. Policisti so mu na mejnem prehodu Starod odredili alkotest, ki je pokazal 0.20 mg/l alkohola. Začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in izrečena globa.

Sorodni članki