Iz parkirne hiše ukradli motor

KRONIKA – V noči na sredo so policisti prejeli prijavo, da je nekdo iz parkirne hiše v Kopru ukradel zaklenjeno motorno kolo MK Piaggio MP3 250 Tricycle brez registrske tablice. Lastnik je oškodovan za 3000 evrov.

V Postojni  je nekdo iz stanovanjske hiše ukradel približno 2500 evrov gotovine.

V torek ob 20.13 je v Pradah 29-letni voznik osebnega avtomobila zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v avto pred sabo, ki ga je vozil 39-letnik. Tega je odbilo v pred njim vozeči osebni avto. 39-letnik se je v nesreči lažje poškodoval, povzročitelju so policisti izdali plačilni nalog zaradi prekratke varnostne razdalje.

V soboto je na mejnem prehodu Sočerga zagorelo v bencinskem motorju kombiniranega osebnega avtomobila avstrijskih registrskih številk, znamke VW, ki je stalo v koloni. Slovenski in hrvaški policisti so odšli na kraj z gasilnimi aparati in pogasili požar. Pri tem je v celoti zgorel motor vozila in manjši karoserijski del, uspeli pa so rešiti preostali del vozila in predmete v notranjosti.
Vozilo so porinili na makadamsko izogibališče, s čimer je bil v najkrajšem možnem času promet sproščen v obe smeri. Poskrbeli so tudi za preprečitev nadaljnjega iztekanja goriva iz vozila in odklop akumulatorja, s čimer je bila preprečena nevarnost ponovitve požara.

Sorodni članki