Mladoletnik na mostu padel z motorjem

KRONIKA – V četrtek ob 18.29 je pri Ilirski Bistrici, na mostu med Žabovico in Zemonom, padel motorist. Na kraju so ugotovili, da je 16-letnik z motornim kolesom zaradi neprilagojene hitrosti trčil v levi rob mostu in padel. Pri padcu se je lažje poškodoval. Sledi mu obdolžilni predlog.

V četrtek popoldne je v Izoli 76-letnik z motorjem zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v zadnji del avtomobila, katerega je vozil 36-letnik iz Kampela. Motorist se je v nesreči lažje poškodoval, sledi mu plačilni nalog.

Policisti so dobili prijavo, da je v Izoli nekdo vlomil v klet, od koder je ukradel cestno kolo znamke Focus Izalco Pro, karbonski okvir, belo črno rdeče barve, vredno 2000 evrov.

51-letni državljan Italije je v piranskem gostinskem lokalu popoldne kupil pijačo, po plačilu pa denarnico pozabil na točilnem pultu in odšel s plovilom v Sesljan. Tam je opazil, da nima denarnice. Takoj je poklical v lokal, kjer so mu povedali, da so dali denarnico osebi, ki je bila poleg njega za pultom, misleč, da je njegova. Zvečer so slovenski turisti v morju v Piranu našli več kartic in dokumentov, prav na ime italijanskega državljana in te prinesli na enoto policije. Videli so celo moškega, kako iz denarnice vleče kartice in jih položi v morje. Ko je moški odšel, je šla gospa pobrat kartice iz morja. Neznanec si je tako protipravno prilastil 300 evrov in usnjeno denarnico. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

V ankaranskem kampu je nekdo obiskovalcu ukradel potovalno torbo, v kateri je imel prenosni računalnik znamke Samsung, bančni kartici, potni list, osebno izkaznico in nekaj gotovine. Oškodovan je za 800 evrov.

Kopalcu so na plaži pri svetilniku v Izoli ukradli denarnico z dokumenti in 60 evri gotovine.

Sorodni članki