Mladeniča oropala žensko sredi ulice

KRONIKA – V Kopru je 77-letna domačinka v četrtek dopoldne hodila ob cestišču na Cesti na Markovec, ko sta od zadaj do nje pristopila dva mlajša fanta. Z rokami sta jo začela grabiti za vrat in ji na silo strgala debelejšo zlato verižico, nato pa zbežala. Oškodovana je za približno 700 evrov.

V Dekanih je nekdo vlomil v skladišče in pisarno, od kjer je ukradel blagajniški minimum 200 evrov in nekaj kartic za točenje goriva.

Na železniškem postajališču v Košani je nekdo razbil luči za javno razsvetljavo in vitrini za vozni red. S tem je povzročil za 2.000 evrov škode.

V Izoli so domačinu iz kleti bloka ukradli gorsko kolo Giant Reign 2, črne barve, ki ima polomljen menjalnik. Kolo je bilo kupljeno leta 2012 in je bilo takrat vredno 2.000 evrov.

Ob 19.05 so na policiji dobili obvestilo, da po obalni cesti Koper – Izola vijuga voznik belega osebnega avtomobila Mercedes. Policisti so vozilo ustavili v Izoli. 60-letnemu vozniku je alkotest pokazal 0,97 mg/l alkohola. Odvzeli so mu vozniške dovoljenje, sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 20.18 so bili policisti obveščeni, da po obalni cesti Izola – Koper vijuga osebni avtomobil Renault Cangoo. Ustavili so ga v Kopru. 70-letnemu vozniku je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,69 mg/l alkohola. Sledi mu obdolžilni predlog.

Sorodni članki