Čelno trčenje v Dekanih

KRONIKA – V petek ob 15.31 je 60-letna voznica osebnega avtomobila iz Marezig vozila po klancu iz Sv. Antona, v Dekanih pa je zavirala in izgubila oblast nad vozilom ter čelno trčila v nasproti vozeči osebni avto, katerega je vozil 39-letnik. Povzročiteljico so poškodovano odpeljali v bolnišnico na pregled. Sledi ji plačilni nalog zaradi neprilagojene hitrosti.

Ob 17.54 je 45-letnik v Izoli, na Sončnem nabrežju, z osebnim avtomobilom zbil peško na prehodu za pešce. 22-letna Izolanka se je poškodovala in so jo odpeljali v izolsko bolnišnico. Ukrep sledi glede na težo poškodb.

Ob 18.39 je policijo poklical Postojnčan in povedal, da mu je nekdo v Postojni na parkirišču podrsal osebni avto. Policisti so ugotovili, da gre za 29-letnega Ilirskobistričana. Pri ogledu vozila so ugotovili, da je vozilo poškodovano po zadnjem levem delu, z voznikom so opravili razgovor in mu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,64 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi mu obdolžilni predlog.

V Štorjah so policisti ob 23.23 ustavljali 48-letnega voznika iz okolice Sežane, ki pa ni hotel ustaviti in je peljal naprej. Dohiteli so ga pri odcepu za Podbreže in ugotovili, da je vozil brez vozniškega dovoljenja, odklonil je tudi preizkus alkoholiziranosti. Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

V Izoli je nekdo 20-letnici ukradel telefon znamke Sony, vreden 200 evrov.

Sorodni članki