Kronika: 31.03.2023

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 51 nujnih  primerih  in na številko 113 prejeli skupno 111 klicev. Obravnavali so 7 prometnih nesreč z materialno škodo in 1 z lažjimi poškodbami, zasegli so  4 vozila. S področja kriminalitete so obravnavali 2 vloma in 1 tatvino, zaradi kršitev javnega reda ni bilo intervencij.

Policisti  so  na  območju  Policijske  uprave  Koper  v  zadnjih 24ih urah obravnavali 14 nezakonitih prehodov državne meje.

V  Izoli  so  dopoldan  zasegli  moped 15-letniku. Na tehničnem pregledu so namreč ugotovili, da je vozilo predelano. Sledi obdolžilni predlog.

Ob  12.50  so v Kopru ustavili 50-letnega voznika mopeda. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal rezultat 0,40 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Za moped je bil odrejen izredni tehnični pregled.

Ob  14.30  so v Izoli zasegli moped 16-letniku in odredili izredni tehnični pregled.

Ob  17.30  so  v Kopru zasegli osebni avtomobil 34-letnemu vozniku, ki nima veljavnega  vozniškega  dovoljenja, poteklo pa je tudi prometno dovoljenje. Sledi obdolžilni predlog.

Ponoči  je  v  Šetjanah pri Portorožu nekdo vlomil v hišo in pregledoval prostore, pri tem pa je zbudil oškodovanca. Storilec je pobegnil.

Sorodni članki