Kronika 27.01.2017

Včeraj zjutraj je na Morovi ulici v Izoli neznanec vstopil v stanovanjsko hišo skozi odprta vhodna vrata in pregledal prostore. Oškodovanka ga je opazila in presenetila, zatem je zbežal, vendar s seboj odnesel žensko torbico, v kateri so bili osebni dokumenti in gotovina. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Ob 11.10 uri so policisti v Kopru na Istrski cesti ustavili 26-letnega voznika osebnega avtomobila iz Kočevja. V postopku jim je izročil manjšo količino (cca 5g) prepovedane droge konoplje. Opravili so tudi hitri postopek za prepoznavo simptomov vožnje pod vplivom mamil, ki je pozitiven. Odrejen mu je bil strokovni pregled, ki ga je odklonil. Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog in hitri postopek z odločbo.

V Seči je nekdo z bagra Caterpilar 303, parkiranega pred hišo, ukradel več delov (pokrov, hladilnik …). Lastnik je oškodovan za približno 4.000 evrov.

Popoldan so policisti na Rozmanovi v Kopru zasegli skuter 15-letnemu domačinu, ker je vozil neregistrirano vozilo, brez veljavnega vozniškega dovoljenja in brez čelade. Sledi mu obdolžilni predlog.

Sorodni članki