Kronika: 22.03.2023

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 53 nujnih  primerih  in na številko 113 prejeli skupno 111 klicev. Obravnavali so  18  prometnih  nesreč z materialno škodo, 2 z lažjimi poškodbami in 1 s hujšimi,  zasegli  so  1  vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali 3 tatvine, zaradi kršitev javnega reda so bile 3 intervencije. Policisti  so  na  območju  Policijske  uprave  Koper  v  zadnjih 24ih urah obravnavali 25 nezakonitih prehodov državne meje.

Policisti  obravnavajo goljufijo pri nakupu zlata preko spleta. Oškodovanec je opravil nakup, zlata pa ni dobil. Zadeva se preiskuje. Ponovno opozarjamo na previdnost pri nakupih preko spleta.

Ob  16. uri je v Hrvatinih 38-letna voznica z osebnim avtomobilom zapeljala desno izven vozišča, kjer je trčila v kamniti zid. V vozilu sta bila še dva otroka. Vsi trije so poškodovani, odpeljali so jih v SB Izola.

V  Kopru  je  nekdo  ukradel moped Gilera runner, reg. KPKJ-51, črne barve, vreden 1500 evrov.

Ob  1.40  so  v  Pradah  ustavili  44-letnega  voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,71 mg/l. Odrejeno mu je bilo pridržanje, sledi obdolžilni predlog.

V  Kopru  je  nekdo  ponoči  ukradel moped znamke Gilera runner, rdeče-bele barve, reg. štev. KP TT-82, vreden 1500 evrov.

Sorodni članki