Kronika: 21.03.2023

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 53 nujnih  primerih  in na številko 113 prejeli skupno 151 klicev. Obravnavali so 9 prometnih nesreč z materialno škodo in 2 z lažjimi poškodbami, zasegli so  3  vozila.  S področja kriminalitete so obravnavali 2 vloma in 5 tatvin ter 1 drzno tatvino, zaradi kršitev javnega reda sta bili 2 intervenciji. Policisti  so  na  območju  Policijske  uprave  Koper  v  zadnjih 24ih urah obravnavali 21 nezakonitih prehodov državne meje.

V Izoli so policisti ustavili 46-letnega voznika osebnega avtomobila, ki mu je  potekla veljavnost vozniškega dovoljenja, v postopku so mu zasegli tudi manjšo  količino  kokaina. Odrejen strokovni pregled je odklonil. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

V  garderobi v Portorožu je nekdo državljanki Avstrije ukradel dva prstana, medtem ko se je tuširala.

V  Jagodju  je  bila  ob  16.  uri  prometna nesreča. Na kraju so policisti ugotovili,  da  je  38-letni  voznik  osebnega  avtomobila zaradi prekratke varnostne  razdalje  trčil  v  vozilo,  ki ga je pred njim peljala 39-letna voznica.  Povzročitelju je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,74 mg/l,  poleg  tega  mu  je  potekla veljavnost prometnega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog, izdan mu je bil tudi plačilni nalog.

Danes  dopoldan  sta  v stanovanje v Kopru vstopili dve ženski. Izkoristili sta nepazljivost starejšega moškega in mu ukradli gotovino.

Sorodni članki