Kolesar v trku z avtomobilom ponovno potegnil ta kratko

KRONIKA – V torek ob 16.17 se je pri Pivki zgodila prometna nesreča. Povzročil jo je 57-letni voznik osebnega avtomobila iz Dolnjih Ležeč, ki je zapeljal s parkirišča na vozišče in polkrožno obrnil preko polne črte. Pri tem je zaprl pot 43-letnemu kolesarju iz okolice Postojne. Kolesar je po trčenju padel, lažje poškodovanega so odpeljali na pregled v zdravstveni dom. Povzročitelju sledi plačilni nalog.

Ob 17.50 je policija prejela obvestilo od oškodovanke, da jo je v Izoli nekdo brez razloga udaril. Policisti so ugotovili, da je 44-letni Ljubljančan eno od dveh domačink, ki sta se sprehajali, brez razloga udaril z berglo po hrbtu. Napisali so mu plačilni nalog.

Postojnski policisti so dobili prijavo, da je pri Predjami nekdo iz gozda ukradel 25 kubičnih metrov hlodovine iglavcev. Podjetje iz Postojne je oškodovano za 1750 evrov.

Ob 19.25 so policisti v Ilirski Bistrici zasegli vozilo, katerega je brez vozniškega dovoljenja vozil 27-letnik iz okolice Ilirske Bistrice. Sledi mu obdolžilni predlog.

V Postojni je ponoči nekdo domačinu iz avtomobila, ki je bil parkiran na dvorišču, ukradel torbico z bančnimi karticami in drugimi dokumenti. S kartice je bil že opravljen dvig 150 evrov.

Sorodni članki