Čelno trčenje zaradi vožnje po nasprotnem pasu

KRONIKA – V sredo okrog 18.40 je prišlo do prometne nesreče na Kozini. Povzročil jo je voznik osebnega avtomobila, 55-letni državljan Italije, ki je zaradi zaslepitve s soncem spregledal odcep in zavil v levo na nasprotni pas, kjer je trčil v nasproti vozeči osebni avto, katerega je vozila 29-letna državljanka Italije. Ta se je v nesreči huje poškodovala, odpeljali so jo v bolnišnico (zlom nadlahtnice).

V Divači je nekdo iz skupne kolesarnice bloka ukradel kolo znamke Scott modro srebrne barve. Lastnica je oškodovana za 500 evrov.

V Kopru je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo. Lastnikom je odnesel zlato zapestnico in zlato uro ter iPad Apple, s tem pa jih je oškodoval približno za 5000 evrov.

Popoldne so na policiji dobili obvestilo, da na relaciji Hrašče – Postojna vozi motorist in za sabo vleče nakupovalni voziček, s tem pa ovira promet. Policisti so izsledili 20-letnega domačina, ki je dejansko s kolesom s pomožnim motorjem znamke Piaggio vlekel prazen nakupovalni voziček. Izdali so mu plačilni nalog.

Na mejnem prehodu Jelšane so policisti vozniku zasegli ponarejeno vinjeto. Sledi mu kazenska ovadba. Zvečer so ponarejeni vinjeti zasegli tudi policisti na mejnem prehodu Starod. Za oba voznika so podali kazensko ovadbo.

V postojnski trgovini je nekdo izkoristil nepazljivost domačinke in ji ukradel denarnico, v kateri je imela 15 evrov gotovine, dve kreditni kartici, bančno kartico, vozniško dovoljenje, potni list, zdravstveno kartico in osebno izkaznico. Oškodovana je za 350 evrov.

V Kopru na Bazoviški je ponoči nekdo ukradel skuter Kymco City Agility 50, registrskih številk KPTE-59, vreden 500 evrov.

Sorodni članki