Gostinska terasa ostala brez 9 kompletov miz in stolov

KRONIKA – V Petelinjah pri Pivki je nekdo s terase lokala ukradel 9 miz in 31 stolov ter s tem lastnika oškodoval za 1.500 evrov.

V torek ob 11. uri je 55-letna voznica motornega kolesa v vasi Dane padla zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Bila je lažje telesno poškodovana.

Ob 11.50 uri smo bili obveščeni, da je moški v bolnišnici Izola zagrozil zaposlenim. Policisti so na kraju izsledili 73-letnega domačina, pri katerem ob varnostnem pregledu niso našli nevarnih predmetov ali orožja. Zaradi kršitve zakona o varstvu javnega reda in miru mu je bila izrečena globa.

V nočnih urah je bilo na Belem križu (Portorož) ukradeno kolo s pomožnim motorjem znamke Piaggio Zip 25, temno modre barve, z nalepkami “The Doctor” in s št. 46. Lastnik je oškodovan za 1.400 evrov.

Policisti so v Kopru v sredo ob 1.30 uri ustavljali osebni avtomobil, vendar voznik ni ustavil in je z vožnjo nadaljeval ter poskušal pobegniti. Malo pozneje so ga ustavili in v postopku ugotovili, da je vozil 20 letni državljan BiH, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo mu je bilo zaseženo in podan obdolžilni predlog.

Sorodni članki