Dobrodelna akcija »VESELI STOLI«

Javno podjetje Komunala Izola d.o.o. organizira v okviru Evropskega tedna zmanjševanja odpadkov dobrodelno akcijo VESELI STOLI.  

Izolani, pozor!  Imate morda kakšen odslužen stol, ki bi mu lahko s kreativno prenovo vdahnili novo življenje? Vaš stari stol lahko namreč postane VESELI STOL, ki bo pričaral nasmeh stanovalcem izolskega Doma upokojencev! Komunala Izola vas vabi, da v okviru Evropskega tedna zmanjševanja odpadkov podarite vaš stari, vendar še vedno uporaben stol, v dobrodelne namene! Zelo dobrodošel bi bil tudi odrabljen gugalnik! V Domu upokojencev Izola stolov nikoli ni preveč. Potrebujejo jih za izvedbo različnih dogodkov, predstavitev in praznovanj. Vendar pa novim lastnikom ne bomo predali stolov v enakem stanju, kot jih boste podarili, temveč bomo s pomočjo kreativne skupine Utrip poskrbeli za njihovo stilsko preobrazbo. Odsluženi stoli bodo tako postali »novi« VESELI STOLI.

Kako sodelovati v dobrodelni akciji VESELI STOLI?
Preprosto! Pošljite fotografijo svojega stola (ali stolov) na elektronski naslov  veselistoli@komunala-izola.si, do srede, 18.  novembra 2015, Komunala Izola pa vas bo obvestila o datumu prevzema. VESELE STOLE bomo podarili stanovalcem Doma upokojencev Izola v zadnjem tednu novembra! Pridružite se dobrodelni akciji in z lepo gesto prispevajte k ozaveščanju pomena zmanjševanja odpadkov. Ponovna uporaba je pravi korak v to smer!

Komunala Izola d.o.o. se vam zahvaljuje za sodelovanje.

Sorodni članki