Zaradi prevelike hitrosti avto v zid in nato na bok

KRONIKA – V četrtek ob 22.32 je očividec sporočil na policijo, da je v Pobegih osebni avto trčil v steno in se obrnil na bok. Policisti so na kraju ugotovili, da je 24-letnika z osebnim avtomobilom zaradi neprilagojene hitrosti v blagem levem ovinku začelo zanašati in je izgubil oblast nad vozilom, nato je trčil v kamniti zid, od tam pa ga je odbilo nazaj na cesto, kjer se je prevrnil na bok. Lažje poškodovanega so odpeljali v izolsko bolnišnico. Sledi mu plačilni nalog.

Policisti policijske postaje Sežana so obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila v četrtek ob 14.15 v goriškem semaforiziranem križišču v Sežani. V prometni nesreči sta bili udeleženi dve vozili, in sicer osebni avtomobil Volvo XC60 koprskih registrskih številk, bele barve in osebni avtomobil Seat Ibiza, ljubljanskih registrskih številk, prav tako bele barve. Voznik Volva je pripeljal v križišče po Partizanski cesti iz smeri centra Sežane in prečkal križišče proti Danam pri Sežani. V trenutku prečkanja se je z njegove desne strani (iz smeri Divače) vključila voznica Seata Ibize. Med njima je prišlo v križišču do trčenja. Oba voznika zatrjujeta, da sta zapeljala v križišče ob zeleni luči. Z ogledom kraja prometne nesreče in zbiranjem obvestil policisti niso mogli nesporno ugotoviti, kateri od voznikov je odgovoren za povzročitev prometne nesreče.
Policija prosi vse, ki so nesrečo videli, da se zglasijo na policijski postaji Sežana oziroma pokličejo na telefonsko številko policije 113 in tako pomagajo razjasniti okoliščine prometne nesereče.

Sorodni članki