Združeni z razlogom – dobrodelni koncert za Saro in Tjašo

Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP), Klub študentov občine Koper (KŠOK) s podjetji G3 Spirits in Fetique Boutique v sodelovanju z obalnimi organizacijami in artisti prirejajo dobrodelni dogodek ZDRUŽENI Z RAZLOGOM – za Saro Mavri in Tjašo Likar, ki bo v torek, 22. marca s pričetkom ob 22. uri. Na oder Disca Planet Koper prihaja klubski velikan elektronske glasbe Valentino Kanzyani, za ogrevanje pa bo poskrbel Ian F. Celoten izkupiček od vstopnine bo namenjen Sari in Tjaši.

Dobrodelnost ne pozna meja. Ker se zavedamo, da le združeni zmoremo premikati gore, smo se različne obalne organizacije in artisti odločili organizirati dobrodelni dogodek za mladi dekleti iz Kopra, ki potrebujeta našo in vašo pomoč. Verjamemo, da bomo z organizacijo dogodka Sari in Tjaši pomagali pri premagovanju njune težke življenjske preizkušnje, hkrati pa upamo, da smo s tovrstnim združevanjem spodbudili tudi ostale organizacije, društva in srčne posameznike, da stopijo iz okvirjev in zrušijo meje, ki so zgolj v glavah. Le združeni lahko dosežemo skupne cilje. Združeni. Z razlogom.

Projekt so podprli naslednji artisti: Secret Disco, StereoBookings, Boltzmann, Alessio, Exo Beltram, Tomy DeClerque, Andrew Technique, F.Sonik, Alexander Madness, David Morgan,Kay Kay, Nightshift, Abak Beat. Medijska podpornika projekta sta Radio Capris in Regional.

Sorodni članki