Z vlomom v vikend odnesli za kar 4000 evrov predmetov

KRONIKA – V Kopru je nekdo vlomil v parkiran osebni avto. Nato je iz predala v vozilu vzel ključe lokala, kjer dela oškodovanka in njeno denarnico z dokumenti. Neznanec je nato odšel do lokala, kjer je ukradel blagajniški minimum, prenosni sef in nekaj pijače. Denarnico oškodovanke so pozneje našli pred lokalom.

Nekdo je vlomil v vikend pri Boninih. Državljanu Italije so odnesli orodje, agregat, kosilnico, varilni aparat, brusni aparat, vrtalni stroj in motorno verižno žago. Oškodovan je za 4000 evrov.

V sredo ob 1.44 so bili policisti obveščeni, da je nekdo vlomil v zlatarno v Portorožu. Po prvih podatkih je neznani storilec odtujil nekaj razstavljenih ur in nakita iz jekla, v notranjost pa ni uspel priti.

V Žusterni je nekdo z gradbišča ukradel kotno brusilko znamke Hilti in s tem podjetje oškodoval za 380 evrov.

V noči na četrtek je nekdo v Kopru vlomil v osebni avto, parkiran v garažni hiši, iz katerega je ukradel daljinec garažnih vrat. Lastnik je oškodovan za 300 evrov.

V sredo dopoldne so policisti na Ankaranski cesti v Kopru ustavili voznika motornega kolesa iz Kopra, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

[slika je simbolična]

Sorodni članki