Z vlomom v hišo lastniki oškodovani za 10.000 evrov

KRONIKA – V Komnu je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo z razbijanjem stekla balkonskih vrat in ukradel za 5.000 evrov gotovine, zlatnino in prenosni računalnik. Lastnike je oškodoval za 10.000 evrov.

V petek ob 7.40 uri je 25-letni domačin, voznik osebnega avtomobila, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo v Kopru trčil v osebni avtomobil, ki ga je vozil 46-letnik iz Senožeč. Nihče ni bil telesno poškodovan, povzročitelj pa je vozil pod vplivom alkohola (0,96 mg/l). Podan je bil obdolžilni predlog.

V Kortah je nekdo v dopoldanskem času vlomil v stanovanjsko hišo z razbijanjem stekla balkonskih vrat in ukradel za 500 evrov nakita iz rumenega zlata.

V noči na soboto ob 1.40 uri so policisti v Ankaranu ustavili 63-letnega voznika osebnega avtomobila iz Kopra. V postopku je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola (0,49 mg/l) ter da ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, podan je bil obdolžilni predlog.

Nekdo je vlomil v gostinski lokal v Izoli iz ukradel TV sprejemnik plazma, neznane znamke in tipa, vreden 500 evrov.

V Luciji je nekdo vlomil v mesnico in ukradel gotovino, nekaj hrane in pijače ter s tem lastnika oškodoval za 150 evrov.

V Rižani je nekdo z delovnega stroja »rezalec asfalta in betona« ukradel komandno ploščo in s tem podjetje oškodoval za 2.000 evrov.

[slika je simbolična]

Sorodni članki