Z udarcem v glavo ga je hudo poškodoval

KRONIKA – V Harijah je v soboto prišlo do spora med 64- in 55-letnim domačinom. Pri tem je mlajši moški s pestjo dvakrat udaril starejšega v predel glave, da je padel na tla. Naknadno je bilo ugotovljeno, da je bil 64-letni domačin hudo telesno poškodovan.

V petek ob 15. uri je 45-letna voznica osebnega avtomobila pri speljevanju s parkirnega prostora v Luciji trčila v kolo z motorjem, na katerem sta bila 19-letni voznik in 21-letna potnica, ki je bila lažje telesno poškodovana.

V Kopru je bilo ukradeno gorsko kolo Cube Curve Pro 2014, štev. okvirja WOW00160KH0114T, vredno 700 evrov.

V petek ob 9.50 uri so policisti v Sečovljah ustavili 60-letnega domačina, ki je vozil osebni avtomobil pod vplivom alkohola (0,41 mg/l). Prepovedana mu je bila nadaljnja vožnja, vendar prepovedi ni upošteval. Čez pol ure se je namreč vrnil do vozila in se odpeljal proti Dragonji, kjer je bil ponovno ustavljen. Zaradi neupoštevanja prepovedi vožnje in vožnje pod vplivom alkohola mu je bilo zaseženo vozilo.

Popoldne je 23-letna voznica osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča zapeljala izven vozišča, kjer je vozilo trčilo v drevo in se prevrnilo. Voznica se pri tem ni telesno poškodovala.

Ob 20. 40 uri so imeli policisti v Kopru postopek s 60-letnim voznikom osebnega avtomobila, ki so ga med vožnjo večkrat ustavljali z uporabo modre luči in zvočnih signalov, kar pa voznik ni upošteval. Ustavil se je na parkirnem prostoru pred naslovom prebivališča, kjer je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola (1,00 mg/l).

Neznanec je iz nezaklenjene lesene lope na območju Kopra ukradel 7 lesenih stolov, litoželezni pokrov za žar, pribor za žar ter 10 ležalnikov. Lastnika je oškodoval za 250 evrov.

V nedeljo ob 16. uri so bili policisti obveščeni, da je občan na območju Belih skal v Izoli v bližini bivaka našel človeško okostje. Opravljen je bil ogled, s katerim ni bilo ugotovljeno znakov, ki bi kazali, da je smrt nastopila zaradi nasilnega dejanja. Identiteta pokojnika še ni ugotovljena.

Sorodni članki