Na srečo ni bilo požara, bila pa je opeklina

KRONIKA – Gasilci so v ponedeljek prejeli klic, da se v Piranu iz stanovanja močno kadi. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je 18-letna domačinka dala posodo z oljem na štedilnik. Olje se je pregrelo, zaradi česar se je pričelo kaditi iz posode. Ko je hotela odstraniti posodo s štedilnika, se je z vročim oljem polila po levi roki, zaradi česar je dobila večjo opeklino. Odpeljana je bila v bolnišnico Izola.

Pri odcepu za Neverke je v torek nekaj po 7. uri 22-letna voznica osebnega avtomobila zapeljala v jarek, kjer je vozilo pristalo na strehi. Odpeljana je bila v bolnišnico.

Na železniški postaji v Divači je bilo vlomljeno v štiri kontejnerje in dva kovinska boksa ter iz notranjosti ukradeno različno orodje in kovinski profili.

Na območju Planine je bilo vlomljeno v kontejner, iz katerega je bila ukradena kotna brusilka, kompresor za zrak, motorna žaga, predalnik za orodje in 25 litrov olja. Podjetje je oškodovano za 2.000 evrov.

Policisti so v Ilirski Bistrici ustavili 43-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je v vozilu prevažal 6 lončkov z rastlino konoplja, višine do 15 cm. Lončke s prepovedano drogo so mu zasegli in podali predlog za uvedbo hitrega postopka pri sodniku.

Sorodni članki