Z motorjem trčil od zadaj v avtomobil in se huje poškodoval

KRONIKA – V četrtek ob 13. uri je 42-letni voznik motornega kolesa v Portorožu zaradi prekratke varnostne razdalje povzročil prometno nesrečo. Trčil je v zadnji del osebnega avtomobila, padel in se pri tem huje poškodoval. Odpeljali so ga v bolnišnico Izola. Sledi mu plačilni nalog.

V četrtek ob 12. uri so policisti v Kopru zasegli kolo Piaggio Zip 25, ker presega najvišjo dovoljeno hitrost. 20-letnemu vozniku sledi obdolžilni predlog.

Popoldne so policisti na mejnem prehodu Starod 25-letnemu državljanu Francije, potniku v osebnem avtomobilu, zasegli 7,2 g marihuane. Sledil je hitri postopek.

Med 18. in 18.30 uro je nekdo na plaži v Piranu državljanki Ukrajine ukradel nahrbtnik, v katerem je imela denarnico z dokumenti in gotovino, mobilni telefon Iphone 4S, oblačila, potni list in druge osebne stvari. Oškodovana je za 1400 evrov.

Ob 0.51 so policisti v Izoli ustavili 32-letnega domačina z osebnim avtomobilom, ki nima vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

V Pivki je nekdo vlomil v gradbiščni kontejner in od tam ukradel vibracijsko iglo in dva električna podaljška. S tem je oškodoval podjetje iz Kopra za 900 evrov.

Sorodni članki