Z motorjem padel pet metrov pod cesto

KRONIKA – V soboto ob 11.21 je pri Kobdilju motorist izgubil oblast nad vozilom in padel. 31-letni voznik iz Sečovelj je padel 5 metrov pod nivo ceste v suho rečno strugo ter se poškodoval. Odpeljali so ga v izolsko bolnišnico.

V Kopru je nekdo domačinu ukradel kolo. Prerezal je ključavnico, s katero je imel lastnik zaklenjeno kolo znamke Scott Voltage YZ3, kovinsko-črne barve, vredno 1000 evrov.

V Luciji je nekdo od 18.10.2015 do 24.10.2015 v kanalu Fazan s čolna odmontiral in ukradel izvenkrmni motor znamke Yamaha, moč 4 kW, bele barve. Lastnik je s tem oškodovan za 1000 evrov.

Koprski policisti so obravnavali nasilje v družini. Nasilnemu moškemu sledi kazenska ovadba.

V Štanjelu je nekdo vlomil v vozilo, od koder je ukradel torbico z dokumenti. Lastnik iz Kopra je imel v avtomobilu dokumente, kreditne kartice, mobilni telefon in 200 evrov gotovine.

V Luciji je nekdo v kanalu Fazan z motornega čolna ukradel izvenkrmni motor znamke Honda, 5KS, vreden 1200 evrov.

Ob 19.10 je prišlo do prometne nesreče v Manžanu pri Kopru. Policisti so na kraju ugotovili, da je 64-letni voznik pri srečanju trčil v reševalno vozilo. Povzročitelju je alkotest pokazal 0,88 mg/l. Začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, sledi mu obdolžilni predlog.

V soboto ob 22.14 je bila prometna nesreča v Rakitniku pri Postojni. Povzročil jo je 50-letni voznik osebnega avtomobila, ki je vozil od Postojne proti Pivki in v naselju Rakitnik zapeljal desno izven vozišča. Nato ga je odbilo nazaj na cestišče, kjer je s sprednjim delom vozila trčil v osebni avto, katerega je nasproti pravilno pripeljal (in se umikal) Postojnčan. Povzročitelju je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,99 mg/l. Sledu mu kazenska ovadba. Promet je bil ponovno sproščen ob 0.07 uri.

V noči na nedeljo je nekdo vlomil v lokal v Piranu. Iz prostorov je ukradel denarnico in s tem lastnika oškodoval za 750 evrov.

V Senožečah so policisti popoldne ustavili voznika motornega kolesa iz Postojne. Ker ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja za kategorijo, ki jo vozi, so mu zasegli vozilo. Sledi obdolžilni predlog (po ZVoz 50/8 zv.1/3 (pogoj ZVoz 56/4)).

Sorodni članki