Z avtomobilom izsilil prednost kolesarju

KRONIKA – V torek ob 7.57 je bila v Sežani prometna nesreča. 32-letni voznik osebnega avtomobila iz Ajdovščine se je vključeval na prednostno cesti Fernetiči – Sežana. V križišču se je razporedil na desni pas, namenjen za vožnjo naravnost in zavijanje desno. Ko je zapeljal v križišče, je z njegove leve strani po prednostni cesti proti Italiji pravilno pripeljal 56-letni kolesar iz Sežane in s kolesom trčil v levo prednjo stran avtomobila. Padel je čez pokrov motorja na cesto in se pri tem lažje poškodoval. Povzročitelju sledi plačilni nalog.

Na Debelem rtiču na plaži je nekdo ženski, medtem ko se je kopala, ukradel kopalno torbo, v kateri je imela denarnico z dokumenti, bančnimi karticami in 30 evri.

Zvečer je nekdo v Žusterni s klopce domačinki ukradel torbico, v kateri je imela 10 evrov, Iphone 5 in ključe.

Dopoldne so policisti v Kopru na Tomšičevi ustavili voznika osebnega avtomobila s Sv. Antona, ki nima vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

Koprski policisti so obravnavali nasilje v družini. Moškemu, ki izvaja psihično nasilje nad partnerko, sledi kazenska ovadba.

Sorodni članki