Z avtom sledila tatu svojega kolesa

KRONIKA – V četrtek ob 6.45 je 50-letna ženska iz Parecaga poklicala policijo in povedala, da se pelje z osebnim avtomobilom za neznanim moškim, ki ji je pravkar izpred hiše ukradel oranžno kolo. Policisti so na mejnem prehodu Sečovlje dejansko ustavili 30-letnega državljana Nemčije na ukradenem kolesu. Kolo so mu zasegli in ga vrnili oškodovanki.

Dopoldne so policisti v Strunjanu ustavili 55-letnega voznika osebnega avtomobila, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

Na policijski postaji Izola je občan prijavil, da imajo na stanovanjskem bloku že tri dni naslonjen skuter Piaggio, črne barve, reg. št. KP A2-601. Policisti so po evidencah ugotovili, da je vozilo prijavljeno kot ukradeno 18.8.2015 na območju Pirana. Vrnili so ga lastniku.

Celjanka je prijavila, da ji je neznani moški s plaže med Fieso in Piranom, medtem ko je bila v morju, ukradel torbo, v kateri je imela denarnico z nekaj denarja, plačilno kartico, telefon Lenovo in vozniško dovoljenje ter ključe osebnega avtomobila in apartmaja. Tekla je za njim, vendar ga ni dohitela. Oškodovana je za 400 evrov.

V Kozini so policisti ob 20.28 zasegli kombi VW Transporter. Voznik ima namreč ukrep prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Sorodni članki